Hijs de zeilen

√ Altijd varen
AANBIEDING

 

75,⁰⁰ All-in

Vrijblijvende informatie aanvragen
Aan boord van de Botter genieten van een mooie middag en aanleggen op een onbewoond eiland. Dat kan met dit middagarrangement op de voormalige Zuiderzee.

Borrelhapjes barbecue / visbakken en haring Onbeperkte consumptie + scheepsborrel Huur schip en catering Op elke botter kunnen 12 personen Per botter zijn er 2 schippers aanwezig Botter ligplaats is de oude haven in Spakenburg Parkeren geen probleem, 400 gratis parkeerplaatsen

Omschrijving

Aan boord van de Botter genieten van een mooie middag en aanleggen op een onbewoond eiland.  Dat kan met dit middagarrangement op de voormalige Zuiderzee. 14.00 Ontvangst in ‘t Schippershuys met een welkomstborrel. 14.30 Palaver met een korte historische inleiding, het indelen van de schepen en de te varen koers. 14.45 Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen. 15.00 Schippersborrel. 16.45 Aankomst in de haven van Spakenburg. 17.00 Aanvang barbecue met consumpties. 19.00 Einde arrangement. Prijs: € 65.00 per persoon all-in Inclusief: huur schip en catering. Catering: barbecue, onbeperkt consumpties, servicekosten en schippersborrel.