skip to Main Content

Mannen uitje

Weer een kameraad gekaapt door het huwelijk? Shanghaaien die kerel! En doe dat tijdens de Bachelor Party op de Botter. Steek je sigaren aan en laat het lachen galmen over het ruime sop tijdens dit top arrangement voor de single guys die afscheid nemen van een maat. De bemanning helpt je er de humor in…..

€ 100,⁰⁰ All-in

Omschrijving:

Weer een kameraad gekaapt door het huwelijk? Shanghaaien die kerel! En doe dat tijdens de Bachelor Party op de Botter. Steek je sigaren aan en laat het lachen galmen over het ruime sop tijdens dit top arrangement voor de single guys die afscheid nemen van een maat. De bemanning helpt je er de humor in te houden! Altijd pret en plezier op de Botter, en vergeet de Schippersborrel niet! Je makker wordt wel gespaard, maar de fles niet. Meedoen met het zeilen? Dat kan, want er wacht ook een stevige BBQ op je bij terugkomst. Hooray and up she rises! Bachelors, zeil mee met de Botter en vier feest alsof er geen morgen meer is!
Het programma Mannen uitje:
18:00: Ontvangst in ’t Schippershuys met een kop hete soep en een knapperig stokbroodje.
18:30: Palaver met een korte uitleg over het programma en de te varen koers.
18:45: Afvaart. De zeilen worden gehesen en de zeiltocht van de Bachelors begint!
20:45: Terugkomst in de haven van Spakenburg.
21:00: De BBQ wacht je op bij ’t Schippershuys! Onbeperkte consumpties.
23:00: Einde arrangement. Met dank voor je gezelligheid, tot ziens, en behouden thuiskomst! TIP: Daarna stappen in Spakenburg. The night is young! And so are you.

Arrangement van 18:00 tot 23:00 – Huur Botter voor de Bachelor Party zeilavond. – Schippersborrel en consumpties aan boord. – BBQ in ’t authentieke havenrestaurant ’t Schippershuys. – Onbeperkt consumpties. – Veel pret en plezier.

Prijs: € 100,00 p.p.

bbq

Voor iedereen & heerlijk eten

altij varen

Altijd varen & niet zeeziek

korporaal 1

Centraal gelegen & gratis parkeren