Skip to content

Alle neuzen dezelfde kant op volgend jaar!

botters op eemmeerHet einde van het zeilseizoen is genaderd, maar je kan al boeken voor 2017.  Kom volgend jaar lekker zeilen met je team en bereid je gezamenlijk voor op een succesvolle en spannende nieuwe start op het werk!

In het voorjaar kan de zon overgoten zijn en warm, en bij de prachtige zonsondergang trek je een lekkere trui aan. Daarna staat er een bbq of het visbakken klaar voor jou en je team. Je komt vol energie met je team terug van een sportieve tocht op het Eemmeer, eensgezind over je verwachtingen en enthousiast over de nieuwe start. Op de botter kun je op je gemak je strategie bepalen en je plannen met je team doornemen.

Er is geen afleiding behalve dan die heerlijke bries die door je haren speelt, de golfslag van het water, en de zon op je huid. De crew zorgt voor alles; er ontbreekt niemand aan iets, en jij kan je helemaal concentreren op goed schakelen met je team! Wij verzorgen de hapjes, de haring, de drankjes, en uiteraard het schippersborreltje! Hef een glaasje op de behouden vaart van je bedrijf en geniet van het enthousiasme van je team aan boord van een botter.

Dus pak die kans in 2017, doe actief mee met zeilen, versterk je team, en hun enthousiasme over het komende werk. Wij zien je tegemoet!

Aarzel niet om contact met ons op te  nemen indien u nog vragen heeft.
Mail naar info@botter.nl of bel 033-2980088.

WKR vrij evenement – Spakenburg 30 min van Amsterdam en Utrecht.