Skip to content

Ladies night

What’s a single girl to do? Kom zeilen met ons als jij je met je vriendinnen eens lekker wilt laten ontvoeren! Letterlijk. En dat op een ruime Botter met een crew die je constant aan het lachen maakt. En lachen houdt je jong. Ladies’ Night op de Botter is de manier om jezelf eens goed te verwennen! Een koel briesje door…..

€ 100,⁰⁰ All-in

Omschrijving:

What’s a single girl to do? Kom zeilen met ons als jij je met je vriendinnen eens lekker wilt laten ontvoeren! Letterlijk. En dat op een ruime Botter met een crew die je constant aan het lachen maakt. En lachen houdt je jong. Ladies’ Night op de Botter is de manier om jezelf eens goed te verwennen! Een koel briesje door je losse lokken, de maan die glimlachend over het water stijgt, en vergeet die lekkere borrel niet die je het lef geeft mee te helpen met het vieren van het fok! Maar Ladies’ Night betekent ook lekker chillen met je vriendinnen terwijl de crew er voor zorgt dat je niets, maar dan ook helemaal niets tekort komt. Geniet van de avond schemering en die supermooie zonsondergang die blosjes op je wangen kleurt. Ladies, step on board!

Het programma Ladies’ ~Night of Bachelor party:
14.00/18:00 Ontvangst in ’t Schippershuys met een bordje hete soep en een knapperig stokbroodje.
14.30/18:30 Palaver met een korte uitleg over het programma en de te varen koers
14.45/18:45 Afvaart. De zeilen worden gehesen en het zeilavontuur begint!
15.00/19:00 Wie zei er “borrel”? We raden gedachten op de Botter!
16.45/20:45 Terugkeer in de haven van Spakenburg.
17.00/21:00 De BBQ wacht je op bij ’t Schippershuys! Onbeperkte consumpties
19.00/23:00 Einde arrangement. Met dank voor je gezelligheid, tot ziens, en behouden thuiskomst! TIP: Daarna stappen in Spakenburg. The night is young! And so are you.

Arrangement van 14:00 uur tot 19.00 uur:
Arrangement van 18:00 uur tot 23:00 uur:

– Huur Botter voor de Ladies’ Night zeilavond. – Schippersborrel en consumpties aan boord. – BBQ in ’t authentieke havenrestaurant ’t Schippershuys. – Onbeperkt consumpties. – Veel pret en plezier.

Prijs: € 100,00 p.p.

bbq

Voor iedereen & heerlijk eten

altij varen

Altijd varen & niet zeeziek

korporaal 1

Centraal gelegen & gratis parkeren