Skip to content

Feest geven in De Korporaal of T Schippershuys

Museumcafé“De Korporaal is een combinatie van een gezellige, vriendelijke bruine kroeg voor jong en oud direct aan de oude museum haven. Men kan na een zeilbelevenis over de voormalige Zuiderzee zich te goed doen aan een hapje en drankje. Na een periode van ongeveer 60 jaar is het café weer in de oude staat opgeknapt. D.m.v. foto’s en vroegere verhalen zijn wij er ingeslaagd om het oude visserscafé weer in oude glorie te herstellen.

Bedrijfsevenementen,zeilwedstrijden en privéfeesten

Behalve door de weeks is ook  de locatie beschikbaar voor (bedrijfs)evenementen, bruiloften, privéfeesten en andere evenementen. Wij kunnen onze locatie met of zonder een warme of koude hap voor u beschikbaar stellen. Wij kunnen de locatie geheel naar uw wens aanpassen en daarbij u gasten voorzien van een sfeervolle gelegenheid. Door de oude sfeer en de zorgvuldige accenten is De Korporaal bij uitstek geschikt voor die gelegenheden, waarbij warmte, gezelligheid en ontspanning de boventoon dienen te voeren.

T’Schippershuys, de naam geeft het al weg, heeft haar naam ontleen aan de stoere schippers van weleer. Diverse foto,s van vissers en visventers prijken aan de muur.
De keuken verzorgt een uitstekende prijs/kwaliteit- verhouding. De kaart biedt voor elk wat wils.
De service is vriendelijk en gastvrij en schotelt u met liefde een van de specialiteiten van het huis voor.
In hartje Spakenburg sfeervol eten en drinken, dat doe je bij T”Schippershuys. De combinatie van het verrassende en sfeervolle botter interieur, lekkere muziek en heerlijk en betaalbaar eten kom je in “Botter cultuur resort Spakenburg” nergens anders tegen. Naast ons uitgebreide menu, kunt je ook kiezen voor ons dagmenu. Geen trek? Lekker een drankje aan de bar drinken en in een van de historische boeken of documenten duiken van de geschiedenis van Spakenburg. Het kan allemaal. Onze klanten, een gemêleerd en bovenal gezellig publiek van jong tot oud, vermaakt zich hier prima. Daar doen wij ons best voor.

Voor een besloten feest, of voor een bezoek aan ons Schippershuys met een groter gezelschap, bieden wij diverse mogelijkheden.Wil je meer weten over T’Schippershuys
neem contact met ons op. 033-2980088.