Neven/Nichten/Familiedag

√ Altijd varen
AANBIEDING

 

75,⁰ All-in

Vrijblijvende informatie aanvragen
Laat de zilte zeewind je vervoeren op een avondje Borrelen, Zeilen, Uitwaaien en Eten! Camaraderie op de voormalige Zuiderzee en een mooie zonsondergang met vrienden of familie. Dat kun je doen met dit heerlijke arrangement op onze Botters. Zin om actief mee te doen? Grootzeil aan! Fok vieren, zwaard…..

Borrelhapjes barbecue / visbakken en haring Onbeperkte consumptie + scheepsborrel Huur schip en catering Op elke botter kunnen 12 personen Per botter zijn er 2 schippers aanwezig Botter ligplaats is de oude haven in Spakenburg Parkeren geen probleem, 400 gratis parkeerplaatsen

Omschrijving

Middag/Avondje zeilen en lekker eten Laat de zilte zeewind je vervoeren op een avondje Borrelen, Zeilen, Uitwaaien en Eten! Camaraderie op de voormalige Zuiderzee en een mooie zonsondergang met vrienden of familie. Dat kun je doen met dit heerlijke arrangement op onze Botters. Zin om actief mee te doen? Grootzeil aan! Fok vieren, zwaard erin, zwaard eruit. Dat kan! De Schipper en zijn maat leren je graag het fijne van het historische Botterzeilen. Voor je vertrekt op deze zeiltocht wordt je versterkt met een heerlijke soep en knapperig stokbroodje bij ’t Schippershuys. En geen zeiltocht is compleet zonder de Schippersborrel aan boord voor de behouden vaart! De fles wordt tijdens het zeilen niet gespaard. En bij terugkeer in de haven staat de BBQ en het buffet klaar. Het programma: 14.00/18:00 Ontvangst in ‘t Schippershuys met soep en stokbrood. 14.30/18:30 Palaver met een korte uitleg over het programma, het indelen van de schepen en de te varen koers. 14.45/18:45 Afvaart. De zeilen worden gehesen en de tocht de avond in gaat beginnen. 15.00/19:00 Schippersborrel aan boord. 16.45/20:45 Aankomst in de haven van Spakenburg. 17.00/21:00 Aanvang BBQ met onbeperkt consumpties. 19.00/23:00 Einde arrangement. Dank voor je komst, tot ziens, en slaap lekker! Arrangement van 14.00/18:00 uur tot 19.00/23:00 uur: – Huur van de Botter. – Catering: buffet met gegrilde keuzes, andere lekkernijen . – Onbeperkt consumpties. – Schippersborrel. Prijs: € 65.00 p.p.